Инверторни Климатици
Новини

НОВА ДИЗАЙНЕРСКА СЕРИЯ ИНВЕРТОРНИ КЛИМАТИЦИ ОТ FUJITSU GENERAL МОДЕЛ KE

РАЗЛИЧЕН ДИЗАЙН

Целта ни беше да създадем продукт с отличителен дизайн. Стенните климатици са специално разработени за европейския пазар, в хармония с интериора и внася чувството за комфорт и елегантност в помещението.

РАЗЛИЧНА ФОРМА

Ненатрапчивата елегантност и триизмерната форма с извита повърхност е красива от всеки ъгъл.

       

РАЗЛИЧНА ПОВЪРХНОСТ

Текстурата на предния панел изразява майсторската изработка, съществуваща в Европа. Текстурата променя визията на климатика при промяна на светлината през деня.

   

РАЗЛИЧНИ ЦВЕТОВЕ

Стенните климатици от серия КЕ се предлагат в два модерни цвята – сребрист (тъмно сив) и перлен (бял).

   

ВИСОКО ЕНЕРГОСПЕСТЯВАНЕ

Клас на енергийна ефективност А++ и високи коефициенти на сезонна ефективност допълват характеристиките на инверторните климатици от новата серия КЕ.

КОМФОРТ И ТИХА РАБОТА

Широката клапа и новата конструкция на вентилатора осигуряват безшумна работа и комфортен въздушен поток, който стига до пода на помещението за максимален комфорт на потребителя.

СМАРТ УПРАВЛЕНИЕ

Лесно управление на климатика от дома или от разстояние с помощта на удобно приложение за смартфон, таблет или компютър. Предлага се като опция.

ЕКОЛОГИЧЕН ХЛАДИЛЕН АГЕНТ

R32 има с една трета по-нисък потенциал за глобално затопляне от този на R410A, който се използва за конвенционални климатици и става все по-популярен нов хладилен агент.

Related posts

Leave a Comment